WILT U UW BADKAMERVLOER LATEN EGALISEREN IN UTRECHT?

Als u uw badkamervloer wilt laten egaliseren in Utrecht voor een betaalbare prijs, maar uiteraard wel met een vakkundig, snel en strak afgewerkt resultaat, dan bent u bij Zeb den Uyl Vloerrenovatie aan het juiste adres. Onze specialisten hebben al jaren ervaring en gebruiken de beste machines voor het egaliseren. Wij voorzien uw badkamervloer graag van de beste, duurzame egaline, zodat u straks beschikt over een strakke, gladde en egale vloer.

WANNEER IS HET EGALISEREN VAN EEN BADKAMERVLOER GEWENST?

Een badkamervloer wordt vrijwel dagelijks gebruikt. Het is dus essentieel dat de kwaliteit en uitstraling hiervan in optimale staat worden gehouden. Het egaliseren van uw badkamervloer is dé oplossing hiervoor. Onze vakmensen egaliseren uw vloer dusdanig dat u vervolgens beschikt over een prima, aantrekkelijke en onderhoudsvrije badkamervloer. De egalisatie van uw vloer kan ook pure noodzaak zijn. In het geval van heftige schade aan uw vloer bijvoorbeeld. Laat u dit tijdig verhelpen, dan voorkomt u grote(re) schade, viezigheid en heftige problemen. Wij pakken elke klus aan. Van zowel woonhuizen, bedrijven, horecagelegenheden, ziekenhuizen en scholen in Utrecht hebben wij de badkamervloer al mogen egaliseren.

HET VOORWERK VOOR HET EGALISEREN VAN EEN BADKAMERVLOER

Omdat een badkamervloer vaak voorzien is van tegels, hoeven wij voor deze egalisatie geen voorwerk te verrichten in de vorm van vloerbekleding verwijderen. Wat wij wél doen, is het opschuren van de tegelvloer in Utrecht. Uiteraard maken we de vloer alvorens het egaliseren ook nog eens volledig stofvrij. Na het schuren en het stofvrij maken, voorzien we de badkamervloer van een hechtmiddel. Dit zorgt voor een betere hechting met de egaline. De badkamervloer egaliseren we met behulp van een egalinepomp. Deze mengt de egaline en het water in de juiste verhouding. Vervolgens gieten we de substantie gelijkmatig over het vloeroppervlak. Het eindresultaat is een vlakke, egale en strakke ondergrond.

EEN BADKAMERVLOER EGALISEREN IN 5 STAPPEN

Kortweg gezegd kunnen wij uw badkamervloer egaliseren in de volgende vijf stappen:

  • We controleren de vloer op loszittende delen, vet en stof
  • We dichten gaten, kitten kieren en stofzuigen de vloer grondig
  • We behandelen de ondervloer met een primer en voorstrijkmiddel
  • We maken egalisatiemortel aan en mixen tot een klontvrije substantie
  • We egaliseren de tegelvloer door de mortel er in strakke banen op te gieten

WELKE KEUZES MAAKT U VOOR HET EGALISEREN VAN UW BADKAMERVLOER

Bij ons ontvangt u geen nadelige verrassingen achteraf. Wij communiceren helder en transparant met u. Over onze diensten, onze afspraken met u en over onze tarieven. Wilt u weten wat het egaliseren van uw badkamervloer u gaat kosten? De uiteindelijke prijs is afhankelijk van welke keuzes u maakt. Daarnaast speelt natuurlijk mee hoe groot uw ruimte is en welke laagdikte u wenst. Wij kunnen al laagdiktes realiseren van 2 mm. Maar ook een laagdikte van 4 mm realiseren we probleemloos. Is het nodig een nog dikkere laag te realiseren? Geen probleem. Laat ons bij u langskomen en wij bieden u passend advies en haalbare oplossingen. Maak vandaag nog een afspraak in Utrecht!

VOORDELEN VAN EGALISEREN

Naast dat bij ons volledig opgeleide vakmensen werken, hebben we de beste materialen  en zijn onze tarieven zeer betaalbaar, hierdoor geniet u van nog veel meer voordelen. Als u uw badkamervloer laat egaliseren, bent u verzekerd van een prachtige, onderhoudsvrije vloer met een zeer lange levensduur. Het egaliseren van uw vloer in Utrecht biedt u de volgende voordelen:

  • Oneffenheden in de vloer worden automatisch weggewerkt
  • Het egaliseren van de vloer is al binnen één dag gerealiseerd
  • Hoogteverschillen in de ruimte vallen weg dankzij het egaliseren
  • De strakke ondervloer zorgt voor een perfecte basis t.b.v. de eindvloer
  • De vloer is vanwege de korte uithardingsperiode zeer snel weer beloopbaar

WIJ EGALISEREN UW BADKAMERVLOER MET EGALINE

Voor het egaliseren van uw vloer gebruiken wij een speciale egaline. Dit soort vloeicement, dat verrijkt is met kunststoffen, zorgt voor een perfecte afwerking. Naast dat uw badkamervloer glad en egaal is, creëert de egaline een gladde, krasbestendige en slijtvaste coating. Onze vakkundige specialisten weten alles van tegelvloeren, egaline, de toepassingen ervan en de hechtingen op verschillende vloersoorten. Hierdoor kunnen zij moeiteloos de juiste egaline selecteren om uw badkamervloer mee te egaliseren. Maak een afspraak met ons voor meer informatie.

WANNEER MOGEN WIJ UW BADKAMERVLOER EGALISEREN IN UTRECHT?

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in het egaliseren van een badkamervloer? Zeb den Uyl Vloerrenovatie is graag uw professionele, klantvriendelijke en betaalbare partner. Wij bezitten de juiste kennis, zijn al jarenlang ervaren in het vak en luisteren aandachtig naar uw wensen.