KIEST U VOOR EEN GIETVLOER IN UTRECHT?

Bent u op zoek naar een gietvloer in Utrecht? Een kunststof gietvloer is oorspronkelijk bedoeld als vloerafwerking voor industriële toepassingen. Deze zijn ambachtelijk en met de hand over de ondervloer gegoten. Zij zijn ook naadloos, vloeistofdicht en zijn in één keer aan te brengen. Kiest u voor een gietvloer? Dan kiest u voor onderhoudsgemak. Wij raden echter wel aan om de juiste onderhoudsproducten te gebruiken voor deze vloer. Een voordeel van dit type vloer is dat deze minimalistisch en ruimtevergrotend is. Gietvloeren kunnen dan ook in de basis uit meerdere producten bestaan. Zo kunt u kiezen voor epoxy, polyurethaan en cementgebonden vloeren.

DE VOORDELEN VAN EEN GIETVLOER

Ondanks de geringe laagdikte van gietvloeren voelen deze niet koud aan en kan deze goed samen met traditionele vloerverwarming in Utrecht. Ook hebben gietvloeren een egaliserend karakter als er de juiste hoeveelheid en dikte van de gietvloer op wordt aangebracht. U kunt bij gietvloeren kiezen uit nagenoeg alle RAL kleuren. Ook is het mogelijk om de vloer in te strooien met gekleurd kwartszand, dit zorgt voor een antisliplaag. U kunt ook bij het instrooien ervoor kiezen om door decoratieve vlokken verrassende kleurschakeringen en kleurmixen te krijgen. Wij merken dat veel mensen tegenwoordig gaan voor strakke kleuren van wit naar zwart of van zachtblauw naar okergeel. Het is tevens mogelijk om verschillende motieven en kleurvlakken aan te brengen op uw gietvloer. Wij kunnen zelfs complete kunstwerken maken. Waar kiest u voor? Hou er echter wel rekening mee dat uw vloer na verloop van tijd wat gaat verkleuren en dat er door gebruik krassen kunnen ontstaan.

DE EIGENSCHAPPEN VAN EEN GIETVLOER

Gietvloeren hebben meerdere eigenschappen waardoor deze vloer ook in uw situatie geschikt kan zijn. De belangrijkste eigenschappen van deze vloer zijn:

  • Licht elastisch
  • Naadloos
  • Verkrijgbaar in elke kleur(combinatie)
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Vervaardigd uit reukloze kunstharsen
  • Geschikt voor vloerverwarming