UW PARTNER VOOR EEN VLOERRENOVATIE IN UTRECHT

Bent u op zoek naar een vakkundig en ervaren bedrijf dat een vloerrenovatie kan uitvoeren? Maak dan kennis met Zeb den Uyl Vloerrenovatie in Utrecht. Onze specialisten zijn al jaren ervaren in het renoveren van vloeren. Door vloeren perfect te egaliseren, creëren wij keer op keer de juiste ondervloer. Voor welke vloerbedekking dan ook. Al vele vloeren in woonhuizen, bedrijven, industrieterreinen, maar ook in ziekenhuizen en scholen, hebben wij al onder handen mogen nemen. Wij werken snel, vakkundig en leveren strak afgewerkte eindresultaten.

WANNEER EEN VLOERRENOVATIE NODIG IS

U kunt uw vloer laten renoveren om verschillende redenen. Bent u bijvoorbeeld toe aan nieuwe vloerbedekking? En wilt u uw vloer eerst egaal en glad laten maken? Laat ons dan uw vloer egaliseren. Na onze vloerrenovatie geniet u weer van een strakke, gladde en egale vloer. Geschikt voor alle typen vloerbedekking. Een vloerrenovatie in Utrecht kan ook pure noodzaak zijn. In het geval van een beschadigde vloer bijvoorbeeld. Wacht u te lang met het renoveren, dan zit u straks met nog veel meer schade, viezigheid en problemen. Laat ons daarom op tijd langskomen voor een vloerrenovatie. Hiermee gunt u uw vloer een langere levensduur.

EEN VLOERRENOVATIE IN VIJF STAPPEN

Het renoveren van een vloer in Utrecht klinkt als een zeer uitvoerige klus. Gelukkig kunnen wij een vloerrenovatie in no time voor u klaren. Wij renoveren vloeren namelijk snel, vakkundig en met prachtig afgewerkt resultaat. Dit doen wij door de vloer te egaliseren met egalisatiemortel en egaline. Onze werkzaamheden zien er, kortweg gezegd, uit als volgt:

  • We controleren de vloer op loszittende delen, vet en stof
  • We dichten gaten, kitten kieren en stofzuigen de vloer grondig
  • We behandelen de ondervloer met een primer en voorstrijkmiddel
  • We maken egalisatiemortel en mixen dit tot een klontvrije substantie
  • We egaliseren de vloer door de mortel er in strakke banen op te gieten

DE KOSTEN VOOR EEN VLOERRENOVATIE

Het zal u gerust stellen dat onze tarieven zeer scherp zijn. Wat u precies betaalt, is echter afhankelijk van diverse facetten. Zo ligt het uiteraard aan de grootte van de ruimte die u gerenoveerd wilt hebben. Ook de soort vloer die gerenoveerd moet worden heeft invloed op de kosten. En dan is er nog de laagdikte van de egalisatie. Graag bespreken wij alvorens de vloerrenovatie in Utrecht met u tot hoeveel mm u wilt dat wij uw vloer egaliseren. Alles is mogelijk. Tot 2 mm laagdikte, tot 4 mm laagdikte en zelfs nog dikker. Weet u niet zeker wat in uw situatie de beste keus is? Laat ons bij u langskomen en wij adviseren u over de mogelijkheden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen tegen welke prijs.

VOORDELEN VAN EEN VLOERRENOVATIE

Wij kunnen elke vloer in Utrecht renoveren. Of u nou beschikt over een houten, beton- of bijvoorbeeld een tegelvloer. Maar dat is niet het enige voordeel dat we u te bieden hebben. Wij zijn zeer betaalbaar, onze medewerkers zijn volledig opgeleid, wij werken met de nieuwste machines en materialen en wij realiseren altijd strakke, onderhoudsvrije en perfect afgewerkte vloeren. De vloerrenovatie zelf biedt u de volgende voordelen:

  • Oneffenheden in de vloer worden automatisch weggewerkt
  • Het egaliseren van de vloer is al binnen één dag gerealiseerd
  • Hoogteverschillen in de ruimte vallen weg dankzij de egalisatie
  • De strakke ondervloer zorgt voor een perfecte basis t.b.v. de eindvloer
  • Uw vloer is vanwege de korte uithardingsperiode zeer snel weer beloopbaar

RENOVEREN MET EGALINE

Met egalisatiemortel maken wij uw vloer weer egaal. Met egaline kunnen wij die vloer vervolgens voorzien van een gladde coating. Hierdoor wordt uw vloer niet alleen gerenoveerd, maar ook nog afgewerkt met een krasvaste, slijtbestendige en onderhoudsvrije toplaag. Egaline is een soort vloeicement. Omdat het verrijkt is met kunststoffen en een vloeibare structuur heeft, vormt het zich moeiteloos tot de perfecte afwerking voor uw vloer. Elke soort vloer behoeft een ander soort egaline. Onze specialisten zijn zeer gespecialiseerd in vloersoorten, egalinesoorten, toepassingen en hechtingen, waardoor zij altijd de juiste egaline selecteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over een vloerrenovatie.