WILT U UW KELDERVLOER EGALISEREN IN UTRECHT?

Heeft u een kelder in Utrecht waarvan u de vloer wilt laten egaliseren? U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen maar wij raden aan om dit door een vakman uit te laten voeren. De reden hiervoor is dat u dan de keldervloer krijgt die u wenst. Namelijk een keldervloer zonder oneffenheden. Voordat u een nieuwe vloer gaat leggen in de kelder, is het zeer belangrijk om de ondervloer eerst vlak te maken. Dit betekent dat u de vloer dient te egaliseren. De vaklui van Zeb de Uyl Vloerrenovatie kunnen elke ondergrond vlak maken. Wij bewerken ieder materiaal weer op een andere manier.

KELDERVLOER ONDERVLOER EGALISEREN

De belangrijkste reden voor egaliseren is dat de nieuwe vloer die bovenop de ondervloer komt te liggen mooi en recht ligt. Onderschat dus ook nooit het belang van de oneffenheden verwijderen van de ondervloer. Zoals gezegd wordt: “Een goede voorbereiding is het halve werk”. Ook als u enige kluservaring heeft, is het aan te raden om een professional de oneffenheden van uw keldervloer op te vullen. Dus als u de perfecte keldervloer wilt, schakel dan de vaklui van Zeb den Uyl in Utrecht in.

HOE WIJ UW KELDERVLOER EGALISEREN

Wilt u weten hoe een vloer zoals bijvoorbeeld een gestorte zandcementdekvloer vlak wordt gemaakt in uw kelder? Wij gaan voor het egaliseren van een vloer als volgt te werk:

  • Ten eerste controleren wij de ondervloer op loszittende delen, vet en stof
  • Wij zullen met een primer en een voorstrijkmiddel de ondergrond behandelen
  • Gaten groter dan 5 mm zullen gedicht worden
  • Ook zullen kieren of gleuven afgekit worden