HET LEGGEN VAN PVC VLOEREN IN UTRECHT

Een laminaatvloer in Utrecht leggen is relatief gezien een simpel klusje. Vloeren van PVC zijn echter een ander verhaal. Deze kunt u namelijk het best laten leggen door een professional zoals Zeb den Uyl Vloerrenovatie in Utrecht. PVC is een hoogwaardig product en dit vraagt om deskundigheid om te leggen. Als u dit door een vakman laat uitvoeren kunt u er dan ook van uitgaan dat deze kwaliteit levert. Zo krijgt u het eindresultaat dat u wenst. Voordat wij starten met het leggen, zullen wij in eerste instantie de vloer egaliseren. Er is vakmanschap nodig om uw vloer strak en vlak te egaliseren.

NOODZAAK EGALISEREN VOOR PVC LEGGEN

Zoals bij velen vloeren sluiten PVC vloeren naadloos aan op de de ondervloer. Dit zorgt er dan ook voor dat oneffenheden ook gelijk zichtbaar zullen zijn op de nieuwe vloer. Daarom kunnen wij niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het egaliseren is. Wilt u uw oude vloer in Utrecht laten renoveren? Wij merken uit ervaring dat in 90% van de gevallen de oude vloer geen goede basis biedt voor het leggen van een nieuwe vloer. Het kan ook zo zijn bij nieuwbouw dat de cementdekvloer niet geschikt is voor het aanleggen van vloeren. Ook is het niet mogelijk om op deze cementdekvloer een PVC strook te verlijmen. Zoals u merkt is het leggen een specialistisch klusje die het best door een professional uitgevoerd kan worden.  

VEEL KEUS IN PVC VLOEREN

De vloeren zijn onderverdeeld in vier verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor een click variant die makkelijke te leggen is. Ook kunt u gaan voor tegels die het effect geven van natuursteen. Er zijn ook stroken die slijtvast zijn en u kunt zelfs kiezen voor magnetisch PVC in Utrecht. U kunt bij ons zowel voor het egaliseren als het leggen terecht. Laat u ook adviseren over welke soort in uw situatie het best is.