VERLENG DE LEVENSDUUR VAN UW GARAGEVLOER IN UTRECHT

Bent u in Utrecht op zoek naar een vakkundig vloeregalisatie bedrijf dat uw garagevloer kan egaliseren? Neem contact op met de specialisten van Zeb den Uyl Vloerrenovatie. Onze specialisten hebben al jaren ervaring in het egaliseren van vloeren en werken met de beste machines en middelen.

WAARDOOR EEN GARAGEVLOER GEEGALISEERD MOET WORDEN

Een garagevloer heeft het vaak zwaar te verduren. Denk aan de hoge mechanische belastingen door bijvoorbeeld wrijving van autobanden en het gewicht van voertuigen. Daarnaast staan garagevloeren ook blootgesteld aan chemische belastingen. We hebben het dan over bijvoorbeeld de weekmakers van autobanden, uitlaatgassen (CO2) en dooizout. Wist u dat gewoon (monolitisch afgewerkt) beton snel in functionaliteit afneemt? Het laten egaliseren van de vloer in uw garage in Utrecht is dus geen overbodige luxe. Schakel ons vandaag nog in in Utrecht.

HOE WIJ UW GARAGEVLOER VERSTERKEN

Graag versterken wij uw vloer in Utrecht door deze te voorzien van een specifiek soort egaline. Hierdoor kunnen veel voorkomende vloerproblemen in garages, zoals gaten, scheuren en kapotte naden, worden weggeholpen. Wij realiseren graag een strak, glad, duurzaam, anti-slip, krasbestendig en mooi vloeroppervlak voor u. Onze specialisten hebben al regelmatig vloeren mogen egaliseren in de automotive branche. Deze voldoen volledig aan de verschillende richtlijnen in de automotive branche. Bovendien leggen wij onze vloeren zeer snel, zodat u in no time weer verder kunt met uw werkzaamheden.

VOORDELEN VAN EEN VLOER LATEN EGALISEREN

Een vloer laten egaliseren biedt u enorm veel voordelen. Zo bespaart u vele kosten. Ten eerste omdat onze tarieven zeer betaalbaar zijn. Ten tweede omdat een vloeregalisatie u stukken minder kost dan een volledige nieuwe vloer. Maar hiermee houden de voordelen nog niet op. Een vloeregalisatie in Utrecht levert u namelijk ook nog de volgende voordelen:

  • Oneffenheden in de vloer worden automatisch weggewerkt
  • Het egaliseren van de vloer is al binnen één dag gerealiseerd
  • Hoogteverschillen in de ruimte vallen weg dankzij de egalisatie
  • De strakke ondervloer zorgt voor een perfecte basis t.b.v. de eindvloer
  • De vloer is vanwege de korte uithardingsperiode zeer snel weer beloopbaar