UW VLOER LATEN EGALISEREN IN UTRECHT?

Wilt u uw vloer in Utrecht laten egaliseren voor een mooie, betaalbare prijs? Maak dan een afspraak met vloeregalisatie bedrijf Zeb den Uyl Vloerrenovatie in Utrecht. Onze specialisten hebben al jaren ervaring in vloeregalisatie. Wij werken met de modernste machines en gebruiken de beste, duurzame middelen. Onze vakmensen werken snel, vakkundig en leveren altijd een mooi en strak afgewerkt eindresultaat. Wat zijn uw wensen? Wij verwerken deze graag in een strakke, gladde en egale vloer.

HET BELANG VAN EEN VLOER LATEN EGALISEREN

Een vloer wordt vrijwel dagelijks gebruikt. Er wordt veelvuldig op gelopen en/of gewerkt. Het is dan essentieel dat zowel de kwaliteit als de uitstraling ervan optimaal blijven. Het egaliseren van uw vloer levert u een prima, aantrekkelijke en onderhoudsvrije vloer op. Is uw vloer momenteel niet egaal? Dan kan dit op den duur grote schade, viezigheid en problemen veroorzaken. Wij raden u daarom aan uw vloer, of deze zich nou in uw huis, in de industrie of bijvoorbeeld in een ziekenhuis of school bevindt, een langere levensduur te geven door deze te laten egaliseren. U geniet dan weer jarenlang van een professionele, stijlvolle en eigentijdse vloer.

HET EGALISEREN VAN EEN BETONVLOER

Een betonvloer egaliseren is om verschillende redenen verstandig. Heeft u bijvoorbeeld schade aan uw vloer? Wenst u vloerverwarming? Of heeft u behoefte aan een andere vloerbedekking? Door uw betonvloer te laten egaliseren, vormt deze de perfecte basis voor uw tapijt, PVC of parket. Het egaliseren van betonvloeren gebeurt met professionele machines en middelen. Zo kunnen we met egaline een slijtvaste en krasbestendige toplaag realiseren. Geef uw wensen aan ons vloeregalisatie bedrijf door. Wij geven u dan spoedig door wat een vloer laten egaliseren u gaat kosten.

HET EGALISEREN VAN EEN HOUTEN VLOER

Wat u betaalt voor de vloeregalisatie van een houten vloer is afhankelijk van onder andere uw wensen, het type vloer, de benodigde laagdikte en het aantal vierkante meters dat geëgaliseerd moet worden. Geef uw wensen aan ons door, door een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen. Zo ziet u in één oogopslag wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welke scherpe prijs. Vraagt uw situatie om extra advies en een inspectie? Laat de specialisten van ons vloeregalisatie bedrijf dan bij u langskomen. Wij bekijken wat er zoal mogelijk is en overleggen met u wat voor uw situatie de beste oplossing is. Wij kunnen desnoods uw houten vloer een beetje terugschuren, zodat deze na de vloeregalisatie de perfecte ondervloer vormt.

HET EGALISEREN VAN EEN PLAVUIZEN-/TEGELVLOER

Uw tegelvloer laten egaliseren is stukken voordeliger dan het volledig wegbreken van uw oude vloer voor een geheel nieuwe vloer. Schakel ons vloeregalisatie bedrijf in als u uw vloer wilt laten egaliseren en kosten wilt besparen. Wij vragen een betaalbare prijs per m². Hierdoor ziet u direct en overzichtelijk wat uw kosten zijn voor uw vloeregalisatie. Het egaliseren van een tegelvloer is dagelijks werk voor ons. Ook als uw tegelvloer nog even opgeschuurd moet worden, bent u bij onze vakmensen aan het juiste adres. Het schuren zorgt voor een goede hechting. Hiervoor gebruiken wij de juiste machines en middelen. Als vloeregalisatie bedrijf hebben wij al duizenden vierkante meters vloer mogen egaliseren. Is die van u de volgende?

HET EGALISEREN VAN EEN VLOER VERLOOPT ZO

Wij hebben enkele zekerheden voor u centraal staan. Ongeacht of wij nou een houten, beton-, tegel- of wat voor een soort vloer dan ook mogen egaliseren. Zo zijn onze tarieven betaalbaar, zijn onze medewerkers volledig opgeleid, werken wij met de nieuwste machines en materialen en bent u straks de gelukkige eigenaar van een strak, onderhoudsvrij en perfect afgewerkt eindresultaat. Een vloer laten egaliseren in Utrecht verloopt verder als volgt:

  • We controleren de vloer op loszittende delen, vet en stof
  • We dichten gaten, kitten kieren en stofzuigen de vloer grondig
  • We behandelen de ondervloer met een primer en voorstrijkmiddel
  • We maken egalisatiemortel aan en mixen tot een klontvrije substantie
  • We egaliseren de vloer door de mortel er in strakke banen op te gieten
image

EEN VLOER LATEN EGALISEREN HOEFT U NIET VEEL TE KOSTEN

Onze tarieven zijn zeer betaalbaar. Hoeveel u exact moet betalen, is echter lastig nu direct vast te stellen. Dit is namelijk afhankelijk van welke keuzes u maakt, welke laagdikte u wenst en hoe groot uw ruimte is. Alvorens wij beginnen aan het egaliseren, bespreken wij graag met u tot hoeveel mm u wilt dat wij uw vloer egaliseren. Wilt u bijvoorbeeld een vloer tot 2 mm laagdikte of wenst u een laagdikte van 4 mm? Zelfs een dikkere laagdikte dan dat kunnen wij voor u realiseren. Ook horen we graag of u wenst dat wij een betonvloer, tegels of een houten vloer egaal mogen maken. Laat ons uw wensen weten, dan bekijken wij wat er zoal mogelijk is en tegen welke prijs. Bij ons vloeregalisatie bedrijf betaalt u in elk geval nooit teveel als u uw vloer wilt laten egaliseren.

EEN VOORDELIGE VLOEREGALISATIE EN MEER VOORDELEN

Een vloeregalisatie is via ons bedrijf erg voordelig. Maar daarmee houden de voordelen nog niet op. Hierbij nog veel meer voordelen van een geëgaliseerde vloer:

  • Oneffenheden in de vloer worden automatisch weggewerkt
  • Het egaliseren van de vloer is al binnen één dag gerealiseerd
  • Hoogteverschillen in de ruimte vallen weg dankzij de egalisatie
  • De strakke ondervloer zorgt voor een perfecte basis t.b.v. de eindvloer
  • Uw vloer is vanwege de korte uithardingsperiode zeer snel weer beloopbaar

ONS VLOEREGALISATIE BEDRIJF WERKT MET EGALINE

Met behulp van egaline kunnen vloeren een strakke, gladde afwerking krijgen. Egaline is een soort vloeicement. Het is voor een optimale toepassing verrijkt met kunststoffen. Vanwege de vloeibare structuur vormt egaline automatisch een glad, strak en egaal oppervlak op uw vloer. Elk soort vloer behoeft een ander soort egaline. Omdat de specialisten van ons vloeregalisatie bedrijf zeer gespecialiseerd zijn in materiaalsoorten, toepassingen, hechtingen en typen ondervloeren, weten zij precies welke voorbehandeling uw vloer behoeft. Ook selecteren zij moeiteloos de juiste egaline voor uw vloeregalisatie in Utrecht. Benader ons voor meer informatie.

REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN VLOEREGALISATIE

Er zijn verschillende redenen denkbaar om ons vloeregalisatie bedrijf in te schakelen. Wilt u uw vloer laten egaliseren omdat u toe bent aan een nieuwe vloerbedekking? Is het nodig uw vloer te laten egaliseren omdat de vloer van uw woonkamer, instelling of bedrijf beschadigd is? Of kiest u voor het egaliseren van uw vloer omdat u behoefte heeft aan vloerverwarming? In al deze gevallen is een vloeregalisatie zeer verstandig. Als wij uw vloer mogen egaliseren, gebruiken wij hiervoor de beste kwaliteit materialen. Wij verzorgen de vloeregalisatie op een zeer professionele wijze. En als resultaat geniet u jarenlang van een onderhoudsvrije, strakke en eventueel warme vloer. Gun uw vloer ook een nieuw leven en neem contact op met ons vloeregalisatie bedrijf.