UW SPECIALIST IN UTRECHT ALS U UW TEGELVLOER WILT LATEN EGALISEREN

Wilt u uw tegelvloer in Utrecht laten egaliseren voor een leuk prijsje? Maar uiteraard wel met een snel, vakkundig en strak afgewerkt eindresultaat? Schakel dan Zeb den Uyl Vloerrenovatie in. Onze specialisten hebben al jaren ervaring in het egaliseren van een tegelvloer. Wij egaliseren met de modernste machines. Op uw tegelvloer gebruiken wij de beste, duurzame middelen. Wij verwerken al uw wensen in een strakke, gladde en egale vloer.

WAAROM EEN TEGELVLOER EGALISEREN BELANGRIJK IS

Het egaliseren van een tegelvloer is geen overbodige luxe. Deze vloer wordt immers veelvuldig gebruikt. De kwaliteit en de uitstraling ervan moeten daardoor wel in optimale conditie gehouden worden. Met behulp van vakkundig egaliseren maakt u van uw tegelvloer een prima, aantrekkelijke en onderhoudsvrije vloer. Daarnaast kan het egaliseren pure noodzaak zijn. Namelijk in het geval van een niet egale, beschadigde vloer. Om grote(re) schade, viezigheid en problemen te voorkomen, raden wij u aan uw tegelvloer te laten egaliseren. Wij kunnen elke tegelvloer egaal maken. Of deze zich nou in een huis, in de industrie of in bijvoorbeeld een ziekenhuis of school bevindt. Gun uw vloer in Utrecht ook een langere levensduur door deze door ons te laten egaliseren.

HET EGALISEREN VAN EEN TEGELVLOER IS GOEDKOPER DAN VERVANGEN

Voldoet uw tegelvloer niet meer volledig aan uw wensen? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen deze volledig weg te laten breken en te laten vervangen door een nieuwe vloer. Let wel, dit kost u enorm veel geld en tijd. Kies voor de snellere, stijlvollere en goedkopere oplossing. Laat ons uw tegelvloer egaliseren! Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op, dan ziet u meteen dat onze tarieven per m² zeer scherp zijn. Het egaliseren van vloeren doen wij dagelijks. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste machines en duurzame middelen. Onze specialisten hebben al duizenden vierkante meters tegelvloer egaal mogen maken. Wanneer mogen wij uw vloer egaliseren?

ZO PAKKEN WIJ EEN TEGELVLOER AAN

Tegels, maar ook plavuizen en natuursteen, zijn vaak direct in het cement gelegd. Er hoeft om die reden geen voorwerk te gebeuren in de vorm van het verwijderen van vloerbekleding. Wat wij wél doen bij het egaliseren van een tegelvloer is het opschuren van de vloer. Door de vloer licht te schuren en te voorzien van een hechtmiddel, zorgen we voor een betere hechting met de egaline. Uiteraard wordt de vloer ook eerst volledig stofvrij gemaakt. Als gestart wordt met het egaliseren van de tegelvloer, wordt met behulp van een egalinepomp de egaline en het water in de juiste verhouding gemengd. Vervolgens wordt deze gelijkmatig verdeeld over het vloeroppervlak. Het eindresultaat is een vlakke ondergrond die de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengt.

BENIEUWD NAAR DE KOSTEN VAN HET EGALISEREN?

Wij informeren u graag vooraf over hoeveel een tegelvloer egaliseren in Utrecht u gaat kosten. Zo heeft u helder een indruk van wat wij voor u kunnen betekenen, tegen welke lage prijs. Deze prijs is afhankelijk van onder andere uw wensen, de benodigde laagdikte en het aantal vierkante meters dat geëgaliseerd moet worden. Door een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen, ziet u direct hoe voordelig u bij ons uit bent. Bovendien zit u dan nog nergens aan vast. Vraagt uw tegelvloer om een extra inspectie? Omdat er bijvoorbeeld sprake van schade is, of u te maken heeft met niveauverschillen? Laat ons dan bij u langskomen voor specifiek advies. Wij informeren u graag over wat voor uw situatie de beste oplossing is.

HET EGALISEREN VAN UW TEGELVLOER IN 5 STAPPEN

Als wij een vloer mogen egaliseren, geniet u van enkele mooie zekerheden en voordelen. Onze diensten zijn betaalbaar, onze medewerkers volledig opgeleid, wij werken met kwalitatief hoogstaand materiaal en u bent straks de gelukkige eigenaar van een strakke, onderhoudsvrije en perfect afgewerkte tegelvloer. Uw tegelvloer egaliseren wij in de volgende vijf stappen:

  • We controleren de vloer op loszittende delen, vet en stof
  • We dichten gaten, kitten kieren en stofzuigen de vloer grondig
  • We behandelen de ondervloer met een primer en voorstrijkmiddel
  • We maken egalisatiemortel aan en mixen tot een klontvrije substantie
  • We egaliseren de vloer door de mortel er in strakke banen op te gieten

VERSCHILLENDE KEUZES OM UW TEGELVLOER TE LATEN EGALISEREN

Onze tarieven zijn zeer betaalbaar. Hoeveel u exact moet betalen, is echter lastig om meteen vast te stellen. Dit is namelijk afhankelijk van welke keuzes u maakt, hoe groot uw ruimte is en welke laagdikte u wenst. Wij kunnen uw tegelvloer voorzien van een laagdikte van 2 mm. Maar als u liever een laagdikte wenst van 4 mm, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Mocht u interesse hebben in een nog dikkere egalisatie? Geef uw wensen dan gerust aan ons door. Wij onderzoeken graag welke mogelijkheden en oplossingen wij u kunnen bieden. Kortom, laat ons uitvoerig weten wat wij voor u mogen betekenen. Dan zorgen wij dat wij precies zo egaliseren als u van ons verlangt.

VERSCHILLENDE VOORDELEN ALS WIJ UW VLOER EGALISEREN

Als wij uw tegelvloer mogen egaliseren, bent u verzekerd van enkele mooie voordelen. Zo zorgt een geëgaliseerde tegelvloer onder andere voor het volgende:

  • Oneffenheden in de vloer worden automatisch weggewerkt
  • Het egaliseren van de vloer is al binnen één dag gerealiseerd
  • Hoogteverschillen in de ruimte vallen weg dankzij het egaliseren
  • De strakke ondervloer zorgt voor een perfecte basis t.b.v. de eindvloer
  • De vloer is vanwege de korte uithardingsperiode zeer snel weer beloopbaar

EGALISEREN MET EGALINE

Het egaliseren van uw tegelvloer in Utrecht doen wij met behulp van egaline. Dit zorgt voor een perfecte afwerking. Egaline is een bepaald soort vloeicement. Het is verrijkt met kunststoffen voor een optimale toepassing. Uw tegelvloer behoeft een speciaal soort egaline om een glad, strak en egaal oppervlak te krijgen. Omdat onze specialisten zeer gespecialiseerd zijn in tegelvloeren, toepassingen, hechtingen en egaline, weten zij exact welke voorbehandeling uw tegelvloer behoeft. Zij selecteren moeiteloos de juiste egaline om uw tegelvloer mee te egaliseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

REDENEN OM UW TEGELVLOER EGAAL TE MAKEN

Er zijn verschillende redenen denkbaar om een tegelvloer te laten egaliseren. Wilt u bijvoorbeeld een andere vloerbedekking? Is uw tegelvloer beschadigd? Wenst u vloerverwarming in uw badkamer, instelling of bedrijf? Wat uw reden ook mag zijn, het egaliseren van uw tegelvloer biedt de uitkomst. Als wij uw tegelvloer mogen egaliseren, komen wij naar u toe met onze moderne machines en hoogwaarde egaline. Het egaliseren verzorgen wij vervolgens zeer vakkundig en nauwkeurig. U geniet vervolgens jarenlang van een onderhoudsvrije, strakke en eventueel verwarmde vloer. Neem direct contact met ons op als u ook uw tegelvloer wilt laten egaliseren.