ZO KOMT U VAN EEN TEGELVLOER NAAR VINYL IN UTRECHT

Wist u dat u uw tegelvloer in Utrecht kunt laten egaliseren voor vinyl? De specialisten van Zeb den Uyl Vloerrenovatie hebben al jaren ervaring in tegels egaliseren. Wij werken snel, gebruiken de nieuwste machines en voorzien uw tegelvloer van de beste, duurzame middelen. In no time zijn uw tegels geëgaliseerd met een zeer dunne laag egalisatiemortel. Hierop kunt u spoedig uw ideale vinyl leggen. Zonder putjes, reliëf of scheuren eronder.

HIEROM IS EEN TEGELVLOER EGALISEREN IN UTRECHT BELANGRIJK

Wilt u uw tegelvloer voorzien van mooi vinyl? Dan is het zeer aan te raden uw tegels te laten egaliseren. Zo heeft u straks geen last van een vloer met een vreemd relief eronder. Is uw tegelvloer beschadigd met bijvoorbeeld putjes of scheuren? Ook dat zult u voelen als u over het vinyl wandelt en uw tegelvloer niet heeft laten egaliseren. Naast deze reden om uw vloer te laten egaliseren, verhoogt u ook er de levensduur van uw vloer mee. Tegels kunnen slijten en vervagen. Bovendien voorziet een egalisatie uw tegelvloer van een betere kwaliteit en mooiere uitstraling. Tot slot is uw vloer dan uitermate geschikt als ondervloer voor vinyl. Laat ons uw tegelvloer egaliseren en geniet straks van mooi vinyl.

WAAROM EGALISEREN SLIMMER IS DAN VERVANGEN

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen alle tegels eerst weg te breken. Let wel, dit is een zeer uitvoerige, prijzige en langdurige klus. Het begint met het weghalen van de tegels. Vervolgens zit u met een hoop puin dat afgevoerd moet worden. Vervolgens moet de vloer zeer goed gereinigd en gestofzuigd worden alvorens deze egaal gemaakt kan worden. Uw tegels laten egaliseren door ons is een veel snellere en meer voordelige oplossing. Omdat wij een tegelvloer in Utrecht al kunnen egaliseren met een laagdikte van 2 mm, is het onnodig de tegels weg te breken. Wij maken uw tegelvloer egaal, zodat u deze in no time kunt voorzien van uw favoriete vinyl.

EEN TEGELVLOER EGALISEREN VOOR VINYL SAMENGEVAT

Tegels zijn vaak direct in het cement geplaatst. Dat scheelt ons een hoop voorwerk. Zo hoeft er geen vloerbekleding of iets dergelijks verwijderd te worden. Het enige dat moet gebeuren voor het egaliseren, is het opschuren van de tegelvloer. Dit is nodig om twee redenen. Ten eerste maken we de vloer op die wijze al iets egaler. De tweede reden is dat de hechting met onze egalisatiemortel een stuk beter werkt dankzij het opschuren. Uiteraard maken we uw tegels na het opschuren volledig stofvrij. Daarna start het egaliseren van uw tegelvloer in Utrecht. Met moderne machines verspreiden wij de mortel gelijkmatig over het vloeroppervlak. Hierdoor ontstaat een vlakke ondergrond die perfect dienst doet als ondervloer voor uw vinyl.

DE KOSTEN VOOR HET EGALISEREN

Bij ons weet u zeker nooit teveel te betalen als wij uw tegelvloer komen egaliseren. Wij hanteren scherpe tarieven voor onze diensten. De kosten voor het egaliseren van uw tegels zijn verder afhankelijk van diverse facetten. Hoe groot is de ruimte bijvoorbeeld en tot hoeveel mm wenst u de laagdikte? Wij kunnen uw tegels egaliseren tot een laagdikte van 2 mm, 4 mm en zelfs nog dikker indien nodig. Geef uw wensen aan ons door of laat ons langskomen voor een inspectie. Dan bespreken wij graag met u wat er zoal mogelijk is tegen welke prijs.

VIJF VOORDELEN VAN TEGELS EGALISEREN

U kunt uw tegelvloer in Utrecht in no time van mooi vinyl laten voorzien, door uw tegels te laten egaliseren door onze vakmensen. Als wij een vloer egaliseren, geniet u op twee manieren van mooie voordelen. Zo zijn er de voordelen die betrekking hebben op onze werkwijze. Wij zijn namelijk zeer betaalbaar, volledig opgeleid en leveren kwalitatief hoogstaand en perfect afgewerkt eindresultaat. Daarnaast zijn er nog de voordelen die het egaliseren van uw tegels u bieden, zoals:

  • Oneffenheden in de vloer worden automatisch weggewerkt
  • Het egaliseren van de vloer is al binnen één dag gerealiseerd
  • Hoogteverschillen in de ruimte vallen weg dankzij het egaliseren
  • De strakke ondervloer zorgt voor een perfecte basis t.b.v. de eindvloer
  • De vloer is vanwege de korte uithardingsperiode zeer snel weer beloopbaar
image

EXTRA OPTIES ALS U UW TEGELVLOER WILT EGALISEREN VOOR VINYL

Tegels laten egaliseren om daar vinyl op te plaatsen is natuurlijk al een prima reden op zich. Maar wist u dat er nog veel meer mogelijk is? Zo kunt u bijvoorbeeld vloerverwarming plaatsen onder uw vinyl. De ondervloer die wij voor u realiseren dankzij het egaliseren, vormt een prima basis voor vloerverwarming. Een andere optie is dat u kiest voor een volledige gietvloer, in plaats van met vinyl. Laat u uw tegels na het egaliseren afwerken met een speciale egaline? Dit zorgt voor een zeer strakke, gladde, krasvaste, slijtbestendige en onderhoudsvrije vloer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van deze diensten in Utrecht? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

TEGELS EGALISEREN WIJ IN 5 STAPPEN

Een tegelvloer egaliseren voor vinyl klinkt misschien als een uitvoerige klus, onze specialisten hebben deze klus in no time geklaard. Om onze werkzaamheden voor u een beetje helder te maken, geven wij u hierbij een compacte beschrijving van het egaliseren van uw tegelvloer. Het egaal maken van tegels verloopt als volgt:

  • We controleren de vloer op loszittende delen, vet en stof
  • We dichten gaten, kitten kieren en stofzuigen de vloer grondig
  • We behandelen de ondervloer met een primer en voorstrijkmiddel
  • We maken egalisatiemortel en mixen dit tot een klontvrije substantie
  • We egaliseren de vloer door de mortel er in strakke banen op te gieten

ZO REALISEREN WIJ DE PERFECTE ONDERVLOER VOOR VINYL

Om uw tegels zo glad en egaal mogelijk te maken, gieten wij er speciale egalisatiemortel overheen. Immers, pas als de tegelvloer volledig glad is, geniet u straks optimaal van een strakke vloer van vinyl. Elk soort vloer behoeft een andere soort egalisatiemortel. Omdat onze specialisten zeer veel ervaring in het vak hebben en volledig opgeleid zijn, weten zij precies de juiste variant te selecteren voor uw vloer. Omdat egalisatiemortel vloeibaar is, vloeit het automatisch uw ruimte in tot een egaal geheel. De droogtijd van onze egalisatiemortel is zeer kort. Hierdoor kunt u zeer spoedig over uw favoriete vinyl wandelen.

OP DEZE LOCATIES MAKEN WIJ TEGELS EGAAL

Op elke locatie kunnen wij een tegelvloer egaliseren voor vinyl. Zo hebben wij al regelmatig een badkamervloer van particulieren mogen egaliseren. Maar ook voor bedrijven bieden wij de oplossing. Is uw loods, kantoor of bedrijfshal voorzien van beschadigde of verouderde tegels? Kies voor onze mooie, strakke en betaalbare oplossing en laat ons deze tegelvloer egaliseren. Zo creëren wij heel simpel en snel de perfecte ondervloer voor onderhoudsvrij en aantrekkelijk vinyl. Andere plekken waar vinyl prima tot z’n recht komt, zijn scholen en ziekenhuizen. Ook daar kunt u ons prima inschakelen voor het egaliseren van de tegels. Neem direct contact met ons op.