UW PARTNER IN HET EGALISEREN VAN UW VLOER IN UTRECHT

Wilt u uw vloer laten egaliseren in Utrecht voor een prijs per m² die nog betaalbaar is? Maak dan een afspraak met de specialisten van Zeb den Uyl Vloerrenovatie. Wij hebben al jarenlang ervaring, werken met moderne machines en hebben specialistische werknemers in dienst. Onze werkwijze is snel, vakkundig en wij leveren altijd een mooi en strak afgewerkt eindresultaat. Vertel ons wat uw wensen zijn, dan maken we die graag waar in de vorm van een strakke, gladde en egale vloer.

WAAROM EEN VLOER LATEN EGALISEREN?

Op een vloer wordt vrijwel dagelijks gelopen en/of gewerkt. Het is dan ook erg belangrijk dat zowel de kwaliteit als de uitstraling optimaal blijven. Door uw vloer te laten egaliseren voor lage kosten, geniet u van een prima, onderhoudsvrije vloer, met een zeer lange levensduur. Een vloer die niet egaal is, veroorzaakt op den duur grote schade, viezigheid en problemen. Of we het nou over uw vloer in huis, een vloer in de industrie of bijvoorbeeld vloeren in ziekenhuizen en scholen in Utrecht hebben. Nadat wij uw vloeren geëgaliseerd hebben, is de levensduur ervan enorm verlengd en is de uitstraling weer perfect. Vakkundig, stijlvol en eigentijds.

EEN BETONVLOER EGALISEREN

Er zijn verschillende redenen waarom een betonvloer egaliseren verstandig is. Bijvoorbeeld bij schade, als u vloerverwarming wenst of als u behoefte heeft aan een andere vloerbedekking. Door uw betonvloer als ondervloer te egaliseren, creëren we de perfecte basis voor uw tapijt, PVC of parket. Voor het egaliseren van betonvloeren gebruiken wij onze professionele machines. Daarnaast kunnen we met behulp van slijtvaste en krasbestendige egaline zorgen voor een perfecte toplaag. Bespreek met ons uw wensen, zodat wij kunnen aangeven wat een vloer egaliseren u gaat kosten. Geen zorgen, onze prijs voor een vloer egaliseren is erg betaalbaar.

EEN HOUTEN VLOER EGALISEREN

De prijs per m² van het egaliseren van een houten vloer is afhankelijk van een aantal zaken. Wat een vloer egaliseren gaat kosten, hangt bijvoorbeeld af van uw wensen, het type vloer, de benodigde laagdikte en het aantal vierkante meters dat geëgaliseerd moet worden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons op, zodat u in één oogopslag ziet wat wij voor u kunnen betekenen tegen welke scherpe prijs per m². Wilt u dat wij langskomen in Utrecht voor een nadere inspectie, omdat uw situatie extra advies vraagt? Geen probleem. Wij overleggen graag met u wat voor uw situatie het beste is. Wij zorgen, door onder andere uw houten vloer zorgvuldig te schuren, voor de perfecte ondervloer.

EEN PLAVUIZEN-/TEGELVLOER EGALISEREN

Wist u dat het stukken voordeliger is uw tegelvloer te laten egaliseren in plaats van deze volledig weg te breken voor een geheel nieuwe vloer? Schakel onze specialisten in als u uw vloer wilt laten egaliseren en daarmee kosten wilt besparen. Wij komen graag naar u toe om uw vloer te egaliseren voor een betaalbare prijs per m². Een tegelvloer egaliseren is dagelijks werk voor ons. Onze vakmensen zijn zeer ervaren en kundig in het opruwen van de bestaande tegelvloer. Deze taak is essentieel voor een goede hechting van de egalisatie. Wij gebruiken hier de juiste machines en middelen voor. Wij hebben al duizenden vierkante meters vloer mogen egaliseren. Volgt de uwe ook?

ZO VERLOOPT HET EGALISEREN VAN EEN VLOER

Of wij nou een houten, beton-, tegel- of wat voor een soort vloer dan ook mogen egaliseren voor u, wij hebben enkele zekerheden centraal staan. Zo vragen wij voor het egaliseren van een vloer een betaalbare prijs per m². Daarnaast bent u straks de gelukkige eigenaar van een strak, onderhoudsvrij en perfect afgewerkt eindresultaat. Een vloer laten egaliseren bespaart tevens kosten die u anders kwijt was geweest aan een volledige nieuwe vloer. Het egaliseren van een vloer verloopt als volgt:

  • We controleren de vloer op loszittende delen, vet en stof
  • We dichten gaten, kitten kieren en stofzuigen de vloer grondig
  • Behandelen van de ondervloer met een primer en voorstrijkmiddel
  • We maken egalisatiemortel aan en mixen tot een klontvrije substantie
  • We egaliseren de vloer door de mortel er in strakke banen op te gieten
image

WAT EEN VLOER LATEN EGALISEREN U GAAT KOSTEN

Het is lastig in het algemeen vast te stellen wat de prijs is voor een vloer egaliseren. Alvorens wij beginnen aan het egaliseren, horen wij graag van u tot hoeveel mm u wilt dat wij uw vloer egaal maken. Deze keuzevrijheid heeft u altijd. Of u nou beschikt over een betonvloer, tegels of een houten vloer. Elke keus die u maakt heeft effect op de kosten. Kiest u bijvoorbeeld voor een vloer tot 2 mm laagdikte of wenst u een laagdikte van 4 mm? Via ons is er zelfs een nog dikkere laagdikte mogelijk. Geef uw wensen aan ons door, dan bekijken wij wat er zoal mogelijk is en tegen welke prijs per m². Wij egaliseren graag uw vloer voor een prijs per m² die zeer betaalbaar is.

EEN LAGE PRIJS VOOR EEN VLOER EGALISEREN EN MEER VOORDELEN

Niet alleen de lage prijs voor een vloer egaliseren is een mooi voordeel. Wij wijzen u graag op nog veel meer voordelen van een geëgaliseerde vloer:

  • Oneffenheden in de vloer worden automatisch weggewerkt
  • Het egaliseren van de vloer is al binnen één dag gerealiseerd
  • Hoogteverschillen in de ruimte vallen weg dankzij de egalisatie
  • De strakke ondervloer zorgt voor een perfecte basis t.b.v. de eindvloer
  • Uw vloer is vanwege de korte uithardingsperiode zeer snel weer beloopbaar

WIJ EGALISEREN UW VLOER IN UTRECHT PER M² MET EGALINE

Vloeren kunnen wij een strakke, gladde afwerking bieden met behulp van egaline. Egaline is een soort vloeicement dat is verrijkt met kunststoffen. Omdat egaline vloeibaar van structuur is, vormt het automatisch een glad, strak en egaal oppervlak op uw vloer. Elke vloer behoeft zijn eigen soort egaline. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan als u wilt weten welke prijs een vloer egaliseren vraagt. Onze vakmensen zijn zeer gespecialiseerd in materiaalsoorten, toepassingen, hechtingen en typen ondervloeren. Hierdoor weten zij precies welke voorbehandeling uw vloer behoeft en welke egaline gebruikt kan worden voor het egaliseren. Neem contact op met Zeb den Uyl Vloerrenovatie in Utrecht voor meer informatie.

REDENEN OM UW VLOER TE LATEN EGALISEREN VOOR EEN PRIJS PER M² DIE LAAG IS

Het kan natuurlijk zo zijn dat u ‘gewoon’ een nieuwe vloer wenst in uw woonkamer, instelling of bedrijf. Dan is het verstandig uw ondervloer te laten egaliseren. Maar er zijn meerdere redenen denkbaar. Misschien wilt u bijvoorbeeld wel vloerverwarming. Ook dan is het egaliseren van uw vloer erg verstandig. Omdat wij de egalisatie verzorgen met de beste kwaliteit materialen en op een zeer professionele wijze, heeft u jarenlang plezier van een onderhoudsvrije, strakke en warme vloer. Ook als uw vloer niet meer voldoet aan uw eisen en bijvoorbeeld schade heeft, is een egalisatie de oplossing. Gunt u uw vloer ook een nieuwe leven? Maak dan direct een afspraak met ons!